Σχολικές

Το Τουριστικό Γραφείο του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε. αναλαμβάνει τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών και των γονέων.

Η εμπειρία και αξιοπιστία του Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας εγγυάται μία άρτια και πάνω απ' όλα ασφαλή μαθητική εκδρομή, που θα ικανοποιήσει κάθε μαθητή και συνοδό, πάντα με γνώμωνα της επίτευξης του καλύτερου συνδυασμού τιμής και ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Στις παρακάτω μαθητικές εκδρομές μπορείτε να βρείτε προτεινόμενες ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Titanas Travel

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια όλου του προσωπικού του Τουριστικού Γραφείου του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε., εξασφαλίζουν την άρτια οργάνωση και εκτέλεση μιας εκδρομής, καθώς επίσης και την σιγουριά στους πελάτες για το τελικό αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε μαζί μας

  

Εγγραφή στο Newsletter


Διαβάστε εδώ την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

E-mail (*)

Invalid email address.
Συγκατάθεση για προσωπικά δεδομένα (*)

Invalid Input
Πληκτρολογήστε τα γράμματα (*)
Πληκτρολογήστε τα γράμματα   Ανανέωση
Invalid Inputlogo titanas2

Πατρόκλου 19

Τ.Κ. 41222, Λάρισα

Τηλ.: 2410537760

Φαξ: 2410538501

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper