ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

01 Νοέμβριος 2019
Κατηγορία Εξωτερικού

Κάθε Σάββατο

Πετρίτσι-Σαντάνσκι

Στη τιμή περιλαμβάνεται:

  • Μεταφορά με ένα από τα πολυτελή λεωφορεία του γραφείου μας.
  • Αρχηγός-Συνοδός.
  • Ασφάλεια Αστικής-Επαγγελματικής Ευθύνης.

Αναχωρήσεις

calendar

Κάθε Σάββατο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Κάθε Σάββατο
Αναχώρηση στις 05:30 από το ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ(Ολύμπου & Γεωργιάδου), στάση για καφέ 30 λεπτά στον Κορινό Πιερίας(OLUMPUS PLAZA) και μέσω Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά-Σέρρες-Σιδηρόκαστρο, φθάνουμε στον Προμαχώνα, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Έλεγχος ταυτοτήτων και μια ολιγόλεπτη στάση στα DUTY FREE. Κατά τις 10:00 φθάνουμε στο Πετρίτσι Βουλγαρίας, το οποίο βρίσκεται 10 χλμ από τα σύνορα, στη νοτιοδυτική Βουλγαρία. Ο πληθυσμός του Πετριτσίου ανέρχεται στους 29.800 κατοίκους. Στο Πετρίτσι θα έχουμε δύο(2) ώρες ελεύθερο χρόνο για ψώνια, καφέ και έπειτα θα αναχωρήσουμε για το Σαντάνσκι, το οποίο βρίσκεται 10 χλμ από το Πετρίτσι και 20χλμ από τα σύνορα. Το Σαντάνσκι είναι μια πόλη με 26.959 κατοίκους και λόγω των ιαματικών του πηγών το καθιστούν πολύ δημοφιλή προορισμό για ανάπαυση και αναψυχή. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, βόλτα στα μαγαζιά και στις 16:45 θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στη Λάρισα, με ενδιάμεση στάση στον Κορινό Πιερίας(OLUMPUS PLAZA). Άφιξη στη Λάρισα κατά τις 21:30 γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

Τιμή: 25,00€ το άτομο

Titanas Travel

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια όλου του προσωπικού του Τουριστικού Γραφείου του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε., εξασφαλίζουν την άρτια οργάνωση και εκτέλεση μιας εκδρομής, καθώς επίσης και την σιγουριά στους πελάτες για το τελικό αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε μαζί μας

  

Εγγραφή στο Newsletter


Διαβάστε εδώ την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

E-mail (*)

Invalid email address.
Συγκατάθεση για προσωπικά δεδομένα (*)

Invalid Input
Πληκτρολογήστε τα γράμματα (*)
Πληκτρολογήστε τα γράμματα   Ανανέωση
Invalid Inputlogo titanas2

Πατρόκλου 19

Τ.Κ. 41222, Λάρισα

Τηλ.: 2410537760

Φαξ: 2410538501

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper